Om ledelsesavisen

Ledelsesavisen udgiver nyheder, artikler og debatindlæg om offentlig ledelse skrevet af forskere, offentlige ledere og journalister. Vi deler viden via mails, på hjemmeside og Linkedin.

  

Formålet med Ledelsesavisen er at bidrage til at højne kvaliteten af ledelsen på offentlige arbejdspladser fra folkeskoler og plejehjem til sygehuse og ministerier. Det gør vi ved at dele viden, erfaringer og holdninger om offentlig ledelse med ledere, nøglemedarbejdere og beslutningstagere .
Derudover ønsker vi at styrke dialogen  om offentlig styring og ledelse mellem politikere og topembedsmænd, offentlige ledere og forskere gennem udgivelse af videns- og erfaringsbaserede indlæg og artikler af høj faglig og sproglig kvalitet.

På Ledelsesavisen udgiver vi indhold om offentlig ledelse, som lægger sig imellem den daglige nyhedsopdatering og længere og lavfrekvente magasiner som Lederstof, Offentlig Ledelse mm.

Ledelsesavisen udgives i samarbejde mellem parterne:

  

  • Kronprins Frederik Center for Offentlig Ledelse, Aarhus Universitet

  • Forum for Fremtidens Offentlige Ledelse og Styring, Københavns Universitet

  • Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv, Roskilde Universitet

  • Ledelse og Vækst, VIA University College

   

Redaktionen på Ledelsesavisen udgøres af:

  

  • Projektleder og cand.scient.pol. Henrik Hjortdal, KU (ansv. redaktør)

  • Journalist Marianne Pilegaard, Aarhus BSS (redaktør)  

Derudover har Ledelsesavisen en redaktionskomité, som rådgiver redaktionen om strategi og samarbejde. Redaktionskomitéen består af repræsentanter for parterne og redaktionen samt efter behov eksterne forskere, foreningsledere og mediepersoner, der kan bidrage med indsigt om offentlig ledelse og kommunikation. Ansv. redaktør er formand for redaktionskomitéen.